Au făcut 7 km pe an din autostrada Turda-Sebeș. PSD promite că va fi la fel dacă vor fi realeși

Au făcut 7 km pe an din autostrada Turda-Sebeș. PSD promite că va fi la fel dacă vor fi realeși by aprilie 19, 2019 0 comments

PSD a ales cel mai prost model pentru a se lăuda că face autostrăzi, Turda-Sebeș unde s-au  făcut  doar 7 km de autostradă  pe an.” Vom continua să lucrăm în mod constant pentru a îmbunătăți infrastructura și a aduce împreună poporul român”, sună promisiunea partidului de guvernământ. Reacțiile românilor au fost pe măsură. 

Un clip electoral a PSD referitor la Autostrada Turda-Sebeș a devenit viral pe internet după ce românii au ridiculizat tentantiva de campanie electorală a partidului de guvernământ.

Clipul electoral face referire la Autostrada Turda-Sebeș despre care cei din PSD sunt convinși că e în grafic. Clipul descrie că s-au realizat 49,05% din proiect iar PSD promite că va lucra la fel de constant pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere. Trecând peste cei 0,5 %, măsurați la realizări, mesajul electroal al formațiunii aflate la putere a strâns mii de comentarii ironice și ale unor nemulțumiți.

Partidul Social Democrat

Suntem la jumătatea drumului: noul segment de autostradă Sebeș-Turda este complet în proporție de 49%! Vom continua să lucrăm în mod constant pentru a îmbunătăți infrastructura și a aduce împreună…

Chiar lotul asta l-au putut alege pentru reclama ? E lotul care stagneaza cel mai bine, e la un pas să fie reziliat contractul cu grecii de la Aktor, pentru ca nu avansează aproape deloc…lotul 1,de la Sebes la Alba, e boboc fata de lotul 2 in privinta ritmului, scrie un român pe Facebookl. Aceasta e postarea cea mai neutră cu privire la eroarea în comunicare a celor din PSD.  Videoclipul a adunat peste 185 de comentari majoritatea ironice și negative.

Reacțiile au aparut și datorită faptului că în preambulul explicativ al clipului electoral , PSD scrie ”Suntem la jumătatea drumului: noul segment de autostradă Sebeș-Turda este complet în proporție de 49%! Vom continua să lucrăm în mod constant pentru a îmbunătăți infrastructura și a aduce împreună poporul român”

Ironia face că în cazul autostrăzii Turda-Sebeș lucrurile s-au mișcat extrem de încet. A10 este autostrada care va face legătura dintre Autostrada A1 și , pe traseul Sebeș – Turda. În luna iulie 2013 a fost anunață organizarea unei licitatii pentru portiunea Sebes-Turda, iar rezultatele acesteia au fost anuntate in decembrie 2013.De atuunci au trecut 5 ani. La o finalizare a 35 km timp de 5 ani, rezultă că au reușit costruirea a 7 km de drum pe an. Lucrarile ar urma sa fie finalizate din fonduri europene (85%) si de la bugetul de stat (diferenta).

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.