Atenție unde parcați în Cluj. În centru prețul s-a dublat

Atenție unde parcați în Cluj. În centru prețul s-a dublat by noiembrie 29, 2016 0 comments

Consilierii locali au votat, luni, un proiect de hotarare care dubleaza tarifele la parcari in zona ultracentrala a municipiului Cluj-Napoca, anunta Agerpres. Decizia a fost luata pe fondul unei aglomerari fara precedent a orasului, traficul fiind, mai ales in zona centrala, extrem de aglomerat.

Astfel, de la 1 ianuarie 2017, un sofer va plati, pe o jumatate de ora de parcare in zona I a municipiului Cluj-Napoca, care cuprinde 22 de strazi, un tarif de 2 lei, fata de un leu, cat este in prezent.

De asemenea, tariful pentru o ora de parcare in aceasta zona va fi de patru lei, pentru doua ore soferul va plati opt lei, iar pentru 3 orei-12 lei, aceasta fiind perioada maxima pentru care va putea lasa masina parcata intr-un loc. Dupa trei ore, soferul va fi obligat fie sa vina sa isi ia un nou tichet, fie sa elibereze locul de parcare.

Centrul orasului Cluj-Napoca este impartit in doua zone – I reprezentand zona centrala, unde se afla peste 1.000 de locuri si zona II pentru care tarifele vor ramane neschimbate in 2017.

De asemenea, prin proiectul adoptat luni nu se vor mai acorda abonamente de parcare pentru zona centrala decat persoanelor care locuiesc in zona.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.