Asociația T9 i-a făcut AMR-ul primarului Turzii. 11 luni până la ”liberare”

Asociația T9 i-a făcut AMR-ul primarului Turzii. 11 luni până la ”liberare” by iunie 13, 2019 0 comments

Asociația T9 a lansat într-o postare ironică un AMR pentru primarul Turzii, Cristian Matei. Modelul e același ca și în cazul soldaților care făceau stagiul militar și numărau în sens invers lunile și zilele până la ”liberare”.

În cazul primarului Cristiam Matei, cei de la T9 au calculat că mai are 9 luni până la ”liberarea” din funcție.

Cei de la Asociația Civică T9 cred că turdenii îl vor da afară din primărie pe primarul PSD-ist. Postarea de pe rețelele de socializare se încheie tot într-o notă ironică pentru politicianul local: ” vara viitoare o să joci table în parc cu Ștefănie”.

11 luni, Cristi.
Atât ți-a mai rămas din mandatul de primar.
Dacă scădem octombrie-martie, când plouă și e prea frig ca să lucrezi, îți rămân 3 luni anul ăsta pentru “marea asfaltare” și “marea canalizare”, plus 2 luni înainte de alegeri anul viitor. Probabil o să termini Teclu și Margaretelor, ca să încerci iar șmecheria cu taxiurile. Restul promisiunilor o să le muți pe 2021-2024, dar nu te mai crede nimeni, Cristi dragă.

11 luni, Cristi… tic-tac, tic-tac… trece timpul.
Pronostic: vara viitoare o să joci table în parc cu Ștefănie”, sună postarea de la T9.

 

Municipalitatea anunță că lucrează ”în ritm alert” la străzi

Între timp, municipalitea a anunat că a demarat lucrări de reabilitare a rețelelor de apă și asfaltări pe 10 străzi din oraș. Formula folosită de autorități e aceea că se lucrează ””în ritm alert”. Administrația locală a anunțat că a început lucrări de infrastrucutră stradală pe Săndulești, Nicolae Teclu, Primăverii, Lotus, Avioatorilor, Margaretelor și Baladei. Lucrările de reabilitare a rețelei de apă au început pe Săndulești, Nucului, Aleea Mureș și Vișinului.

Lucrările de reabilitare a rețelei de apă nu sunt scutite de controverse. Locuitorii de pe strada Gutuiului au sesizat faptul că autoritățile locale au descărcat materiale înainte de alegeri și le-au încărcat după alegeri. Oamenii, care au făcut o filmare cred că a fost vorba de o acțiunea cu caracter electoral.

”Alba – neagra.Acum facem canalizare pe str.Gutuiului,acum nu mai facem.S-au adus utilaje,tuburi de canalizare și azi au dispărut. Oare pe cheltuiala cui si de ce nu se mai face? ”, sesiza în 4 iunie 2019,  un turdean,  pe Facebook.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.