Aparatura a luat-o razna după ce Dana Săvuică a ”plutit” în bazinul SPA Potaissa. Apa nu mai e fierbinte

Aparatura a luat-o razna după ce Dana Săvuică a ”plutit” în bazinul SPA Potaissa. Apa nu mai e fierbinte by noiembrie 18, 2019 0 comments

După ce am ieșit din nou la soare, am petrecut dupa amiaza la Complexul Balnear unde am ‘plutit’ in apa cu salinitate de 90%”, scrie Dana Săvuică, fost fotomodel și realizator de emisiuni tv.

Imediat după ce Săvuică a înotat în bazin, pompa și aparatura ce încălzește bazinul salin s-au stricat.

La doar o zi, bazinul salin de la SPA Potaissa avea apa doar la 30 de grade, sub standardul de temperatură. 

În cadrul unor postări pe pagina sa de Facebook, care are 44.000 de ”urmăritori”, vedeta mondenă a vorbit în termeni laudativi despre Turda, despre Salina Turda, dar și despre Complexul Balnear ”Potaissa”, anunță turdanwes.net

Printre activitățile Danei Săvuică s-au numărat și ”plutitul” în bazinul salin de la SPA Potaissa. Imediat după ce Săvuică a plutit în bazin, aparatura -pompele ce încălzesc bazinul s-au stricat. ” Momentan e deschis dar nu funcționează”, explică angajații SPA Potaissa. ”Apa e numai la 30 de grade deoarece pompa de încălzire nu funcționează. S-a stricat duminică după masa”, mai spun angajații SPA Potaissa Turda care nu sunt siguri că apa va reveni la normal în cursul zilei de marți.

Angajații SPA Potaissa nu au putut detalia dacă aparatura a luat-o razna înainte sau după ce Dana Săvuică a ”plutit” în bazin.

După ce Dana Săvuică a înotat în bazinul ulterior defect de la Potaissa Turda a mai povestit în postare ei cum a învins Turda orașele Manchester și Milano, la mobilitate urbană.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.