Aparat TruCam și radar în weekend în județul Cluj

Aparat TruCam și radar în weekend în județul Cluj by februarie 27, 2017 0 comments

Poliţiştii clujeni au intensificat acţiunile în acest sfârşit de săptămână pentru reducerea accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. S-a acţionat pe raza întregului judeţ cu autospeciale dotate cu aparatură radar şi cu aparat TruCam.

În perioada 24 – 26 februarie, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive.

În cadrul acţiunilor, pentru abaterile constatate au fost aplicate 337 de sancţiuni contravenţionale, 203 dintre acestea fiind pentru depăşirea vitezei legale. Totodată, poliţiştii au constatat 9 infracţiuni rutiere.

Au fost reţinute 51 de permise de conducere, 29 dintre acestea fiind ridicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

”Reamintim conducătorilor auto faptul că, înainte de toate, siguranţa primează. Deşi graba v-ar putea împinge sa călcaţi mai tare pedala de acceleraţie, vă reamintim faptul că VITEZA reprezintă una din principalele cauze de producere a accidentelor grave de circulaţie”, explică Inspectoratul Juețean de Poliție Cluj într-un comunicat de presă.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.