Angajații Serviciilor Sociale au aflat de pe Facebook că donează bani. ”100 de lei? Măcar să ne întrebe cineva”

Angajații Serviciilor Sociale au aflat de pe Facebook că donează bani. ”100 de lei? Măcar să ne întrebe cineva” by martie 31, 2020 0 comments

Un anunț al Direcției de Asistență Socială din Turda postat în urmă cu o oră i-a luat prin surprindere pe lucrătorii sociali de la Turda. Au aflat că vor dona din salariu câte 100 de lei pentru a ajuta Spitalul Municipal Turda și Centrul de îngrijiri la domiciliu.

Cum să donăm când noi nici nu știm că donăm”, a comentat una din angajatele DAS Turda.

În contextul situației de criză pe care o traversam, angajații D.A.S vor dona 100 de lei fiecare pentru a ajuta Spitalul Municipal Turda și Centrul de îngrijiri la domiciliu.
Dacă cât mai mulți dintre noi, membrii ai comunității contribuim cu o donație, putem suplimenta fondurile pentru cumpărarea de echipamente medicale”, sună anunțul postat pe Facebook.

Personalul DAS a aflat că donează bani în direct de pe Facebook. ”Nu se pune problema să nu donezi. Însă 100 de lei, din start dintr-un salariu minim pe economie? Oare nu e prea mult? Dacă eu donez aproape 10% din salariu aș vrea s-o văd și pe șefa noastră că donează și ea 7-800 de lei. Ba ar putea si primarul să doneze din salariul acela de 10000 de lei”, a comentat una din îngrijitoarele DAS.

Cei de la DAS sunt nemulțumiți de modul în care direcția este condusă. În urmă cu o săptămână, conducerea a anunțat personalul de îngrijire că va prelua serviciile de infirmerie de la Spital dacă personalul de îngrijire e în carantină sau izolare. Propunerea transmisă către îngrijitorii de la creșe a creat un val de nemulțumire deoarece personalul DAS nu are pregătire sanitară.

Nu este prima dată când șefii de servicii adună ”donații”. La ziua de naștere a primarului Cristian Matei, în urmă cu o lună,  s-a transmis că se adună bani pentru un cadou iar ”donația” a fost -in unele cazuri-  tot 100 de lei.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.