Angajații de la Apă surprinși când tăiau copaci în grădina directorului. ”Suntem în timpul liber”

Angajații de la Apă surprinși când tăiau copaci în grădina directorului. ”Suntem în timpul liber” by aprilie 29, 2020 0 comments

Angajații Companiei de Apă Arieș au fost surprinși de un turdean în timp ce tăiau copaci în grădina directorului Bogdan Bobic, ginerele primarului Matei. Evenimentul s-a petrecut în timpul orelor de program, muncitorii au ajuns în livadă cu mașina Companiei de Apă. Au dat însă asigurări că sunt în timpul liber.

În același timp, vecinii directorului Companiei de Apă confirmă faptul că nevasta acestuia, fata primarului Matei merge la cumpărturi cu automobilul luxos cumpărat de compania publică.

Responsabilul cu comunicarea al CAA nu a răspuns apelului telefonic al InfoAries.ro pentru lămuriri. Este posibil însă ca directorul CAA să fi plătit din buzunar pentru serviciile prestate.

Bogdan Bobic, directorul CAA și ginerele primarului Turzii, fost vicepreședinte PSD e monitorizat de turdeni care comentează pe marginea unor excese ale managerului companiei publice. Acum două zile, un turdean a surprins cadre video cu angajați ai Companiei de Apă ce taie copaci și fac toaletări în livadă. Pe înregistrare se aude vocea turdeanului care întreabă dacă Compania de Apă are în codul CAEN tăiatul de copaci.”Noi suntem aici cu tăiatul de pomi”, a sunat explicația iar omul a adăugat imediat că sunt în timpul liber.

Hobby-ul angajaților companiei publice care sunt pasionați să taie copaci în grădina directorului CAA în timpul lor liber nu este singurul lucru remarcat de turdeni.

”Nevastă-sa, fata primarului merge cu Aretonul la cumpărături a folosit mașina de câteva ori nici măcar nu le e jenă că e mașina unei companii publice. De altfel mașina e parcată peste drum de noi, în fața blocului cu săptămânile. Mă gândesc că e luată pe leasing, tot m-am gândit cum o parchează așa lejer aici. Cred că li se rupe”, explică unul din vecinii directului Companiei de Apă.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.