ANAF spune că este victima unui val de dezinformări de presă

ANAF spune că este victima unui val de  dezinformări de presă

ANAF spune că este victima unui val de dezinformări de presă

by aprilie 1, 2015 0 comments

​Agenția Națională de Administrare Fiscală reclamă faptul că este victima unui val de știri false cre vor să discretiteze activitatea instituției, se arată într-un comunicat emis prin fluxurile de infromaii ale Direcției Regionale a Finanțelor Publice Cluj.
„Referitor la informațiile potrivit cărora o femeie s-a sinucis la Baia Mare, în urma unui control al ANAF, facem precizarea că ANAF nu a efectuat niciun control la firmele respectivei persoane.
ANAF dezaprobă și consideră ca fiind reprobabil comportamentul anumitor instituții de presă care ​se folosesc de dramele unor persoane. ​Crearea unei legături între activitatea ANAF și situația dramatică de la Baia Mare, bazată pe ​declarații ale unor terți, a depășit în această situație limitele oricărei decențe sau exigențe ​profesionale” se arată în comunicatul de presă remis la nivel județean de către Administrația Județeană a Finanțelor Publice Cluj. Comunicatul mai precizează că fără a solicita confirmarea instituției cu privire la acțiunile de control, atât ​presa scrisă, cât și cea vizuală, prin redactori, prezentatori și moderatori, au informat opinia ​publică în mod complet eronat.

​”Alături de cazurile nereale privind restaurantul închis pentru 3 lei, cofetăria închisă pentru 1,5 lei ​și confiscarea ”urzicilor unei bătrânici”, această nouă știre falsă nu face altceva decât să contribuie ​la dezinformarea opiniei publice în legătură cu activitatea ANAF”, se mai arată în comunicatul de presă al Agenției Naționale de Administrare Fiscală

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.