ALIS Grup: Amendă de 10.000 de lei și un autobuz suspedant timp de 6 luni

ALIS Grup: Amendă de 10.000 de lei și un autobuz suspedant timp de 6 luni

ALIS Grup: Amendă de 10.000 de lei și un autobuz suspedant timp de 6 luni

by iulie 22, 2015 0 comments

Poliția și autoritățile județene de control în domeniul transportului au dispus suspendarea dreptului de utilizare pentru unul din autobusele ALIS ce asigura transportul pe ruta Turda- Câmpia Turzii, au anunțat oficiali ai Consiliului Județean Cluj.
Măsura a fost dispusă în urma unui control efectuat în trafic în 15 iulie, la Turda. “Controlul a fost efectuat la cererea Primăriei Turda și a Poliției Locale Turda, ca urmare a unor sesizări. Au participat reprezentanți ai Consiliului Județean, ai Poliției Locale și ai Primăriei Turda”, se arată într-o precizare a Consiliului Județean Cluj.
Inspectorii și polițiștii au oprit autobuzul cu numărul de îmatriculare CJ-37-AIS auu constatat că la bordul autovehicolului nu existau licența de traseu și caietul de sarcini aferent licenței iar în urma verificărilor s-a dovedit că autovehicolul nu deținea licență de traseu. Poliția i-a amendat pe cei de la Tour Claus cu 10.000 de lei, a dispus suspendarea dreptului de folosință a autobusului și a reținut plăcuțele de înmatriculare pe durata a 6 luni.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.