Alexandru Ozunu, reconfirmat decan al Facultății de Mediu. Călin Felezeu a fost înlocuit la Psihologie

by aprilie 19, 2016 0 comments

Prof. univ. dr. ing. Alexandru Ozunul, decanul Facultății de Știința și Ingineria Mediului a fos reconfirmat în poziția de decan în timp ce un alt turdean, prof.univ.dr. Călin Felezeu a fost înlocuit cu rof. univ. dr. Adrian Nicolae Opre. Călin Felezeu, deși istoric ca specializare ocupase funcția de decan ca urmare a faptului că anterior a coordona departamentul de diactica predării științelor socio-umane al UBB.

Noua echipă de decani a Universității Babeș-Bolyai a fost validată luni,18 aprilie 2016, în cadrul şedinţei Senatului UBB.

Astfel, în mandatul 2016 – 2020, rectorul UBB, acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop va avea alături o echipă din care va face parte și un turdean, prof.univ.dr. Alexandru Ozunu, reconfirmat decan al Facultății de Ingineria și Știința Mediului.

Alexandru Ozunu a ocupat anterior funcția de prodecan al facultății și a fost și director al Colegiului de Protecţia Mediului de la Turda. Alexandru Ozunu a obținut tilul de doctor al Facultății de Chimie şi Inginerie Chimică, Universitatea Babeş-Bolyai, cu specializarea în fenomenele de transfer din tehnologia chimică și este absolvent al Universității Politehnice Bucureşti, Facultatea de Utilaje și Ingineria Proceselor Chimice.

Votarea noilor decani de la Cluj este un eveniment ce nu a trecut fără scandal. Un post de decan poate aduce venituri de până l35.000 de euro pe an, scrie Evenimentul Zilei. Publicația mai preciează că sunt voci ce contestă nominalizarea și votarea unor decani, în condițiile în care în unele cazuri departajarea s-a făcut cu doa câte un vot

Paul Fărcaș, purtătorul de cuvânt al UBB Cluj a declarat pentru InfoArieș.ro că numărul de voturi obținute de fiecare decan vor fi făcute publice în următoarele două zile.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.