Ai chef de distracție? Te așteaptă pârtia din Feleacu

Ai chef de distracție? Te așteaptă pârtia din Feleacu by ianuarie 5, 2017 0 comments

Jumătatea lunii ianuarie vine cu o ocazie de destindere, sport și socializare, la doar câțiva kilometri de Cluj sau de Turda.

Prima ediție a “Feleacu Winter Games” include concurs cu sănii de carton, dar și alte competiții — Concurs Freestyle de Ski și Snowboard, precum și o petrecere pe pârtie și alte surprize pregătite de organizatori.

“Mai ai timp 10 zile să îți construiești, fie cu gașca, fie de unul singur, cea mai hazlie și cea mai ‘rapidă’ sanie din carton și să vii cu ea la prima competiție derby de gen din Cluj. Se premiază cea mai rapidă și, desigur, cea mai creativă sanie”, promit organizatorii concursului, citează AGERPRES.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, snow park-ul va fi rezervat pentru concursul de freestyle, dar atât pârtia de începători, pârtia mare, cât și fun park-ul vor funcționa conform programului normal.

Programul va începe de la ora 10,00 pentru concursul de Freestyle și de la ora 12,00 pentru cursa de Sănii din Carton.

Pentru cursa de sănii de carton intrarea este liberă. Participanții vor trebui să construiască de la zero sănii din carton și materiale ușoare și moi. Creațiile lor vor fi personalizate astfel încât săniile să semene cu diferite alte vehicule — mașină, vapor, rachetă, avion, dar sunt recomandate și alte modele, la libera inspirație a echipajelelor.

“Este un concurs pe echipe și de creație de tip cursă, unde toți participanții vor avea ocazia să își etaleze ‘operele’ înainte de start. Materiale pentru sania de carton sunt — carton, bandă adezivă, lipici, sfoară, saci de gunoi, culori, pungi cu bule de aer, burete”, se arată în comunicatul organizatorilor, care subliniază că purtarea căștilor de protecție este obligatorie.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.