Agitație în Primărie. PRM cere rezolvarea situației blocului din Piața Romană

Agitație în Primărie. PRM cere rezolvarea situației blocului din Piața Romană

Agitație în Primărie. PRM cere rezolvarea situației blocului din Piața Romană

by august 20, 2019 0 comments

Agitație în grupul care susține politic administrația primarului Cristian Matei, după ce consilierul local Doru Anca (PRM) a anunțat public că va face presiuni pentru rezolvarea situației blocului O, situat în Piața Romană.

Tonurile critice la adresa administrației locale au izbucnit la Zilele Turzii. Aliații primarului Cristian Matei au simțit o slăbiciune a acestuia. Matei a fost izolat de propriul partid iar liderii PSD Cluj au boicotat ediția din 2019 a Zilelor Turzii.

În plus, în discursul său oficial primarul a menționat în câteva rânduri că rezultatele administrației locale sunt consecința muncii echipei sale. Primarul și-a neglijat partenerii politici și a evitat să menționeze rolul lor din Consiliul Local. PSD a guvernat la Turda cu sprijinul PMP, PRM, UDMR și ALDE. Versiunea oficială e că Doru Anca (PRM) a fost deranjat de faptul că primarul Cristian Matei nu a menționat public rolul Consiliului Local în accesarea fondurilor europene.

La doar o zi, alesul local a atacat administrația locală pe rețelele de socializare. ”În ședința ordinară din 29 august voi solicita clarificarea situației Blocului O (….) Din informațiile pe care le am la această dată MAI (Ministerul Afacerilor Interne-nr) deține 9 apartamente restul sunt ale Consiliului Local Turda deci există două variante, fie CL vinde cele 35 de apartamente în stadiul în care se află, fie se renovează de către proprietar și se valorifică în continuare” a scris consilierul Doru Anca.

Doru Anca promite că presiunile publice pe tema blocului neterminat din sensul giratoriu vor continua. E neclar însă la această dată dacă luările sale de poziție vor continua mai mult timp și ce se ascunde în spatele lor.

Este posibil ca administrația locală a lui Cristian Matei să facă o mișcare cu blocul neterminat din sensul giratoriu iar luările de poziție ale lui Doru Ancă să fie de fapt un avertisment transmis public la adresa primarului Turzii.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.