Adrian Șomlea a anunțat că va demisiona de la FC Arieșul. ” Plec cu o durere mare in suflet”

Adrian Șomlea a anunțat că va demisiona de la FC Arieșul. ” Plec cu o durere mare in suflet” by iulie 13, 2020 0 comments

Adrian Șomlea, antrenor al grupurilor de copii și juniori de la FC Arieșul Turda a anunțat că va demisiona, în urma incidentului cu conducerea clubului în care a fost umilit.

În ultimii 4 ani au plecat sau au fost dați afară de la club alți antrenori, Arthur Podar,Kolozsi Atilla, Sorin Mocanu, Vivi Rus.

Adrian Șomlea a relatat la finalul săptămânii trecute că a fost insultat de către conducerea clubului de fotbal.

PUNCT FINAL DUPA 10 ANI! Daca ramai esti compromis,daca pleci esti las,orice faci esti judecat. Au fost 10 ani cu bune,cu rele ,in care am incercat sa-mi fac treaba cat mai bine si sa ramana ceva in urma mea.Datorita evenimentelor petrecute in ultimii 2 ani si jumatate cred ca a venit momentul sa plec.Plec cu o durere mare in suflet dar poate asa este mai bine pentru toti. Sanatatea,linistea si familia mea sunt pe primul plan.Multumesc tuturor copiilor,parin tilor si colegilor pentru clipele frumoase petrecute impreuna si le doresc multa bafta in continuare.Dragi copii,urmati-va visul si ajungeti fotbalisti”, a scris Adrian Șomlea pe Facebook.

Demisia oficială nu a fost depusă dar Adrian Șomlea a confirmat că decizia e una fermă.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.