Adrian Sălăjean acuzat că pariază pe meciurile Arieșul și pune presiune pe fotbaliști. ”Acuzația e aberantă”, spune Sălăgean

Adrian Sălăjean acuzat că pariază pe meciurile Arieșul și pune presiune pe fotbaliști. ”Acuzația e aberantă”, spune Sălăgean by martie 14, 2019 0 comments

Consilierul Adrian Sălăgean (foto centru) este acuzat printr-un mail anonim că folosește echipa de fotbal în interes personal și că pariază într-o combinație cu un om de afaceri turdean pe meciurile echipe Fotbal Club Arieșul Turda. Consilierul local spune că acuzațiile sunt aberante și că nu a pariat niciodată pe meciurile echipei de fotbal și nu a jucat la pariuri cu omul de afaceri turdean. ”Acuzațiile sunt aberate”, a comentat Adrian Sălăgean, care este reprezentantul Consiliului Local în cadrul clubului de fotbal. 

Acuzațiile la adresa consilierului local au apărut după ce acesta a avut o dispută cu Cristian Paleoca, în pauza meciului Sticla-Hărman.  

Vreau să vă scriu referitor la un scandal de la stadion, cu echipa de fotbal. Este legat de faptul că dl Sălăgean Adrian s-a certat cu fotbaliștii. A zis că ne-a adus la echipa flămânzi și că nu jucăm cum trebuie. Ei doi joacă la pariuri.La meciul cu Medias cota era de 5,5. Dacă bătea Mediasul cu Sticla și puneai 100 de milioane luai 550 de milioane. Am pierdut meciul și au luat banii. Acum la meciul cu Harman eiau bpgat că câștigă. Era era 1 la 1 la pauza La pauză meciului. Sa dus Salajan cu Tothazan la vestiar si a inceput sa strige :Eu va platesc, gunoaielor, flamanzilir, va dau sa mancati si voi nu jucati nimic. Tu maaa.Paleoca care team adus flămând la echipa. Paleoca a vrusa sa il bata. Puteti sa scrieti ca unul din baieti are inregistrarea cu ei ”, se precizează într-un mail trimis anonim pe adresa redacției.

Consilierul Adrian Sălăgean spune că informația e falsă iar acuzațiile sunt aberante. Sălăgean a recunoscut disputa dintre el și Cristian Paleoca dar a descris-o drept ”o ceartă între bărbați”, motivată de faptul că jucătorul are evoluții oscilante. Sălăgean a subliniat că nu e vorba de vreo presiune cu scop ascuns ci pur și simplu de nemulțumirea că echipa finanțată din bugetul local are evoluții oscilante.

Nu am pariat, nici singur nici cu  cu alții. Multi au venit la mine, nici nu vreau sa fac asta, nici nu vreau să aud așa ceva. A fost o cearta între bărbați care se întamplă la orice echipă. O aberație ca asta nu am auzit. Am fost foarte suparat ca la Medias am pierdut cu ultima echipă, mi-au zis că a fost un accident. Apoi acasă era 1 la 1 la pauză și am mers la ei să-i întreb ce fac, că sunt acasă și se fac de râs.

Paleoca e un jucător exponențial, tânăr care promite, dar nu joacă constant. La Bistrița, Paleoca a jucat la fel de prost ca acum, am mers în vestiare și l-am certat și atunci a zis că nu mai vine, dar apoi a recuoscut că a greșit”, explică Adrian Sălăgean.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.