Acțiuni pentru prevenirea furturilor la Turda

Acțiuni pentru prevenirea furturilor la Turda by octombrie 5, 2017 0 comments

Ieri a fost ziua activităților menite să prevină furturile și înșelăciunile, în cadrul proiectului Săptămâna prevenirii criminalităţii. Polițiștii au realizat acțiuni de informare atât pe străzi și în piețe, cât și în unitățile școlare.

Activitățile preventive organizate în Săptămâna Prevenirii Criminalității s-au pliat în jurul temei specifice stabilite – prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului.

În cadrul acţiunilor derulate, poliţiştii au interacționat cu oamenii şi le-au transmis sfaturi utile pentru a nu cădea victime infracțiunilor de furt din locuință.
Cetăţenii au fost informaţi cu privire la consecințele unui comportament neglijent, despre cum să își protejeze bunurile personale în spațiile publice aglomerate, punând accent pe importanța propriei atitudini în prevenirea infracțiunilor de furt.

La Turda, poliţiştii au avut întâlniri cu elevii, în care au discutat despre măsurile de autoprotecţie pe care trebuie să şi le însuşească, fiind organizată şi o prezentare de tehnică a poliţiştilor de la acţiuni speciale, criminalistică şi rutieră.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.