Acțiune de curățenie CAA în Parcul Central

Acțiune de curățenie CAA în Parcul Central martie 27, 2017 1 comment

continutplatitPeste 60 de voluntari, angajați CAA, au participat la acțiunea de curățenie din parc. Turdenii pot bucura, odată cu sosirea primăverii, de un parc mai frumos!

Vineri, 24 martie 2017, Compania de Apă Arieș a organizat o acțiune de curățenie în Parcul Central/Tineretului, în cadrul proiectului de responsabilitate socială ,,Adoptă un spațiu verde!’’, proiect ce are la bază intenția Primăriei Turda de a colabora cu diverși agenți economici/instituții pentru ca spațiile verzi din intravilanul municipiului Turda să corespundă standardelor de peisagistică urbană europeană.3

Compania de Apă Arieș a ,,adoptat’’ un spațiu verde pentru ca locuitorii orașului să se poată bucura de un parc mai frumos, locația aleasă fiind Parcul Central/Tineretului care în prima etapă fost dotat cu un număr de 45 de băncuțe și tot atâtea pubele noi, urmată de acțiunea de curațenie/igienizare de astăzi la care au participat peste 60 de voluntari, angajați ai companiei. Participanții au desfășurat diferite activități, de la colectarea resturilor vegetale și deșeurilor, măturarea aleilor și spațiilor de joacă pentru copii până la văruirea bordurilor și arborilor. Aceste acțiuni nu vor ramâne singulare CAA intenționând să mai desfășoare astfel de acțiuni și în viitor.

6CAA își menține consecvența în desfășurarea de activități de responsabilitate socială, prin inițierea, implicarea și implementarea periodică a proiectelor din domenii variate cum ar fi: educație, protecția mediului, sport, sănătate sau cultură. Dezvoltarea de programe de implicare socială, întreprinderea de acțiuni de solidaritate și implicarea în acţiuni care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiunile cu caracter social sunt componente de bază ale politicii de responsabilitate socială a societății noastre iar prin intermediul acțiunilor întreprinse, cum este și implicarea în proiectul „Adoptă un spațiu verde!”, ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunității locale.

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. Gelu
    #1 Gelu 28 martie, 2017, 11:05

    A scos Bobic sclavii la curatenie. Sa arate cat de harnici sunt lipitorile din CAA.

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.