900.000 de lei pierderi la Domeniul Public Turda. PNL cere demisia directorului Balahura

900.000 de lei pierderi la Domeniul Public Turda. PNL cere demisia  directorului Balahura by iunie 7, 2019 0 comments

Marius Riter consilier local al PNL cere demisia  directorului SC Domeniul Public SA , Gheorghe Balahura,  acuzat că duce compania publică spre faliment. Domeniul Public Turda a încheiat anul trecut cu o pierdere de 900.000 de lei în ciuda faptului că tot în anul trecut Consiliul Locala a aprobat o majorare a tarifelor, cerută ”pentru eficientizare”.

Potrivit liberalilor,conducerea Domeniului Public Sa se face vinovată și de încălcarea normelor fiscale. Deși exercițiile financiare trimestriale erau cu pierderi, Domeniul Public SA a făcut în continuare sponsorizări. „Am atras atenția asupra unor probleme de management a societății Domeniul Public Turda SA, care anul trecut a înregistrat o pierdere de aproape 900.000 de lei, iar în condițiile în care societatea are o linie de credit de 2.000.000 de lei, cu bunurile ipotecate, există pericolul ca societatea să intre în insolvență, iar administrația locală să piardă toate bunurile societății Pe 2019 își propun un profit de 19.000 de lei, în ritmul ăsta vor recupera paguba din 2018 în 47 de ani”, a acuzat Riter,
Riter a mai concluzionat că administrația PSD a demis directorul de la Salină, care a realizat cel mai mare profit din istoria societății, în timp ce pe cel de la Domeniul Public Turda, care a băgat societatea în pierderi, îl mențin în continuare.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.