USR Florești și-a lansat candidatul sub sloganul național ”Stradă cu stradă, schimbăm România”

USR Florești și-a lansat candidatul sub sloganul național ”Stradă cu stradă, schimbăm România” iulie 22, 2020 0 comments

Marți, 21 iulie 2020, AlianțaUSR PLUS Florești a organizat evenimentul de lansare a candidaților pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, în cadrul unei conferințe de presă care a fost găzduită de Casa Zânelor din Florești. Activitatea s-a desfășurat cu respectarea regulilor impuse de situația epidemiologică actuală.

Flaviu UDREACu această ocazie Flaviu Udrea, candidatul desemnat al alianței la funcția de primar și candidații pentru pozițiile de consilieri locali și-au prezentat prioritățile cuprinse în programele de candidatură, legate de modernizarea administrației locale, asigurarea transparenței și eficienței acesteia.

„Candidez pentru că m-am săturat de promisiunile neonorate din partea actualei clase politice, m-am săturat de contractele firmelor de casă încheiate la nivelul primăriei, firme care încasează bani mulți pentru lucrări de proastă calitate”, a declarat Flaviu Udrea.

* * *

                                                                            Flaviu Udrea, candidatul Alianței USR PLUS are 32 de ani  și  este absolvent al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai, iar de 12 ani și-a construit o carieră de succes în domeniul vânzărilor directe de servicii IT și Telecomunicații. În ultimii 8 ani a lucrat ca manager de proiect, unde a supervizat digitalizarea proceselor din organizații cu scopul creșterii productivității și a performanței. Flaviu vine cu o viziune nouă și își propune un #resetFlorești. Încă de la vârsta de 16 ani a fost membru fondator al ONG-ului “O Românie mai bună”, organizație ce a activat în domeniul protecției mediului înconjurător. La alegerile din această toamnă, alături de Flaviu, Alința USR PLUS are oportunitatea de a face o schimbare reală în Florești, nu doar una de fațadă și de a aduce în administrația publică locală o echipă complet nouă, competentă, capabilă să producă mult așteptatele schimbări în Florești.

Alianța USR PLUS Florești a demarat un proces riguros de selecție și în cazul candidaților la Consiliul local, punând accent pe criteriile competenței, onestității și transparenței. Sergiu Leuce, Camelia Sălcudean, Mihai Vădan, Lucian Contraș, Marius Todoran, Dan Dehenes, Mihai Pop, Dan Bitică, Mihai Bologa, Darius Blaj, Larisa Șenila, Gabriel Andacs, Irina Mateieș, Călin Septimiu Bogdan, Andrei Chelemen, Gabriel Dobrei, Dacian Makszin, Bela Gaspar, respectiv Tiberiu Balazs sunt numele propuse de catre Alianță pentru Consiliul local. Background-ul candidaților este unul foarte bogat, fiecare având cunoștințe și experiență în diferite domenii de activitate, iar toate acestea vor fi implementate în administrația locală.

Înregistrarea integrală a evenimentului de lansare o puteți urmări pe pagina alianței https://www.facebook.com/watch/?v=639869886622253

sau descărcând video de la adresa : https://we.tl/t-YIkpg4CxC6

Nota redacției: Acest text redă comunicatul oficial al unui partid politic

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.