Poștașul din Triteni testatcu Covid19 a purtat mască și mănuși în permanență, a precizat Prefectul de Cluj

Poștașul din Triteni testatcu Covid19 a purtat mască și mănuși în permanență, a precizat Prefectul de Cluj by aprilie 20, 2020 0 comments

Autoritățile medicale și civile au dispus izolarea contacților direcți la Triteni iar o anchetă epidemiologică este în curs, după ce un poștaș din comună a fost testat pozitiv cu COVID 16. Prefectul de Cluj, Mircea Abrudan a precizat că factorul poștal a purtat în permanență mănuși și mască conform obligațiilor impuse de Poșta Română. ”Familia este asimptomatică. Izolați, vor fi testați dacă devin simptomatici, ca de altfel toți contacții direcți”, a mai precizat prefectul de Cluj.

Factorul poștal care deservește  satele Tritenii de Jos, Pădureni, Clapa și Triteni-Hotar, care a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19 și potrivit  autorităților  a interacționat cu peste 200 de persoane.

Prefectul de Cluj va merge la Triteni, în cursul acestei zile.

Prefectua a anunțat și măsurile de combatere a răspândirii bolii luate până la 20 aprilie. Au fost verificate 833 de persoane. Au fost aplicate 149 sancțiuni contravenționale în valoare de 316.035 lei, majoritatea pentru nerespectarea restricțiilor de circulație.

    La Cluj sunt 172 de persoane în carantină, 585 în autoizolare la domiciliu iar 148 de persoane depistate pozitiv din județul Cluj sunt internate la în spitalele din municipiul Cluj.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.