Poliția din Turda ironizată pe un live Diaspora Europeană: ”Au dispărut pe autostradă, sunați la 112”

Poliția din Turda ironizată pe un live Diaspora Europeană: ”Au dispărut pe autostradă, sunați la 112”

by iulie 9, 2020 0 comments

”Au dispărut pe autostradă”, ”Sunt pesedești”, ”Sunați la 112 să-i găsiți” sau ”Poliția din Turda nici nu se uită către Alba Iulia”, au fost câteva din comentariile ironice pe un live Diaspora Europeană, care se afla într-o acțiune de monitorizare a camioanelor cu lemne. Organizatorii acțiunii de monitorizare au susținut că Poliția Turda i-a păcălit și că polițistul a avut un ton nervos din cauză că a fost obligat să verifice seiszarea făcută la 112.

Diaspora Europeană este la a doua acțiune de controlare a camioanelor grele încărcate ilegal cu bușteni care tranzitează zona Turzii.

UPDATE: Poliția și ISCTR au câtărit camionul în jurul orei 11.3 si acesta a fost incărcat cu 7 tone în plus. La acțiune au fost prezenți și cei de la  Romsilva

În urmă cu o zi, Diaspora Europeană a cerut intervenția organelor de poliție și a celor de control al traficului auto în cazul unui autocamion ce transporta lemn și a fost încărcat cu peste 7 tone peste greutatea maximă admisă.

În 9 iulie, Diaspora Europeană a organizat a doua acțiune de monitorizare a transportului de lemne în care s-a identificat un alt camion ce tranzita zona Turzii. Organizatorii operațiunii de monitorizare susțun că au fost păcăliți de un polițist de la Poliția Turda care nu le-a permis să asiste la procedura de verificare și i-a îndrumat spre o parcare unde ar urma să fie reținut camionul cu lemne.

Live-ul a strâns peste 3000 de vizualizari joi seara și peste 1800 de comentari până la ora 22.30.

Printre comentarii, Poliția Turda a fost ironizată sau chiar acuzată că fraternizează cu hoții de lemne.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.