Ludovic Orban: PSD-istul Cristian Matei e în PNL de multă vreme

Ludovic Orban:  PSD-istul Cristian Matei e în PNL de multă vreme by ianuarie 31, 2020 0 comments

UPDATE: Ovidiu Stănilă, directorul Spitalului Municipal Turda a precizat pentru InfoAries.ro că informația că nu va participa la Microrevelionul PNL e falsă din cauza unor probleme de sănătate e o informație falsă. ”Chiar acum mă pregătesc să merg încolo. Nu mi se pare corect să publicați asta și o consider ca un afront, mai ales că am avut niște probleme de sănătate. Am participat chiar acum o săptămână la microrevelionul Primăriei”, explică Ovidiu Stănilă.

    Directorul Spitalului Municipal a refuzat să precizeze dacă este membru al Partidului Național Liberal. ”Nu discutăm acum asta„

Primarul Cristian Matei a fost primit în PNL anterior deciziei Biroului Politic Național de a respinge transferul PSD-iștilor în PNL, a declarat ieri la București, prim-ministrul Ludovic Orban.

Primul ministru a ieșit să discute cu protestatarii din diaspora și a fost interpelat cu privire la acceptarea primarului Turzii în PNL.

   Între timp, liberalii pregătesc apariția lui Cristian Matei în PNL. Președintele interimar Lucian Cordiș pregătește și o petrecere în acest sens. ”Va fi un micro-revelion la Milexim. Au fost invitații apropiați ai lui Matei printre care și Stănilă, directorul Spitatului Municipal. Acesta a refuzat invitația și a invocat că nu se simte bine după accidentul de ski. Părea oricum puțin jenat de situație”, au explicat pentru InfoAries.ro, surse politice. Ulterior Ovidiu Stănilă a dezmințit informația.

Explicațiile lui Ludovic Orban de la minutul 6.30

De ce se permite intrarea membrilor PSD în PNL. Există cazul de la Turda. După faza cu Sebeșul noi diaspora eurpeană, știam sigur că primarul Turda din PSD a blocat un proiect de-al nostru al diasporei europene și al oamenilor din Cluj care ne-am implicat la Cimitirul Eroile din Turda, a fost omul care a băgat bețe-n roate ca să nu renovăm cimitirul pe banii noștri”, a sunat interpelarea unui protestatar. 

Ludovic Orban explică că intrarea lui Matei în PNL a avut loc înainte de adoptarea deciziei de respingere a adeziunilor PSD-iștilor în PNL, decizie adoptată de BPN al PNL în preajma moțiunii de cenzură.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.