Cortul medical din curtea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii s-a prăbușit după prima ploaie

Cortul medical din curtea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii s-a prăbușit după prima ploaie by martie 22, 2020 0 comments

Cortul medical din curtea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj s-a prăbușit aseară după prima ploaie, a anunțat deputatul USR, Emanuel Ungureanu.

90419116_2803740016406569_3727548373272625152_nCortul s-a fisurat inițial iar cadrele medicale au încercat să oprească scurgerea apei cu suluri de hârtie infundate la colțuri.

” Responsabilii de acest haos și nesimțire față de personal și pacienți au două nume, Cornel Aldea, un manager politruc și un pediatru mediocru și dr Călin Lazăr, Director Medical care a ca scop în viață să ascundă orice problemă din spital sub preș până ies de acolo gândacii cunoscuți de toți bolnavii din Pediatrie 1.

Personalul de aici se plânge, pe înfundate de condițiile improprii de muncă, de lipsa de echipamente și de aseară de apa care a pătruns prin cort și care nu poate fi oprită cu suluri de hârtie.

Un domn de acolo îmi povestea azi dimineață că la ședințele de “îmbărbătat directorul Lazăr le explica că nu sunt materiale, folie pe cort se va pune cândva și tot cândva se va introduce în cort un sistem de ventilație pentru că la un moment dat aerul este irespirabul.

Îl rog public pe domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj să coboare din turnul lui de fildeș care are 14 etaje și este construit în centrul Clujului și să vadă ce mizerii fac subordonații lui de la Spitalul de Copii”, a transmis public deputatul Emanuel Ungureanu.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.