Ziua Porților Deschise la Baza Aeriană 71 din Câmpia Turzii

Ziua Porților Deschise la Baza Aeriană 71 din Câmpia Turzii by mai 31, 2017 0 comments

Baza Aeriană 71 „General Emanoil Ionescu” a anunțat data la care va organiza evenimentul așteptat de mii de pasionați ai aparatelor de zbor. Anunțul a apărut pe pagina oficială de Facebook a unității militare din Câmpia Turzii, evenimentul urmând să se desfășoare sâmbătă, 29 iulie. Alte amănunte legate de activitățile care vor fi oferite publicului nu au fost, deocamdată, făcute publice.

Anul trecut, „Ziua porților deschise” a avut loc în data de 23 iulie. Cu acea ocazie, programul evenimentului a inclus prezentarea în zbor a aeronavelor aparţinând Forţelor Aeriene Române: Mig 21 LanceR, elicoptere  IAR 330 Socat şi IAR 330 MEDEVAC, aeronave IAR 99 Şoim şi IAR 99 STANDAR, elicoptere IAR 316 B, precum şi aeronavele de transport C-27J Spartan şi C 130 Hercules.

De asemenea, ca în fiecare an, a fost organizată și o expoziţie statică de tehnică militară precum şi un exerciţiu tactic demonstrativ cu forţe şi mijloace ale Forţelor Aeriene şi Forţelor Terestre Române.

Au avut loc salturi cu paraşuta şi zboruri demonstrative cu aeronave aparţinând operatorilor aerieni civili.

Invitaţii speciali ai acestei ediţii au fost: Aeroclubul României, Iacării Acrobaţi, Boboiacii- Formaţia de Acrobaţie a Şcolii de Aplicaţie a Forţelor Aeriene, SkyDive Transilvania şi Aeroclubul Luncani.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.