Un turdean a protestat în fustă mini în fața Primăriei Turda: ”România e o curvă”

Un turdean a protestat în fustă mini în fața Primăriei Turda: ”România e o curvă”

Un turdean a protestat în fustă mini în fața Primăriei Turda: ”România e o curvă”

by martie 16, 2018 1 comment

 

Un turdean a protestat astăzi în fustă, în fața Primăriei Turda împotriva condițiilor pe care le asigură statul român. Acesta a fost ridicat de către Poliția Locală, și a spus că a fost   acuzat de indecență și tulburarea liniștii publice.

Stelian Negru a mai avut o inițiativă acum 2 săptămâni când a cerut Primăriei Turda, certificatul constatator al nașterii sale. Turdeanul spune că eliberarea unei copii a documentului oficial emis anterior certificatului de naștere l-ar face un om liber de controlul statului.

Vineri, 16, martie, turdeanul a ales o altă formă de protest. S-a îmbrăcat în fustă mini și s-a postat în fața Primăriei. ”Am vrut să transmit mesajul că România e o curvă. Polițiștii m-au ridicat și nu înțeleg de ce. Nicăieri în lege nu scrie că bărbații trebuie să poarte doar pantaloni. Elena Udrea, în fustă a stat cinci ani la birou, eu nu pot sta o jumătate de oră în fața Primăriei Turda? ”, s-a întrebat prostestatarul. Acesta a mai a firmat că gestul său nu e nici indecent nici extrem. ”Protest extrem ar fi fost dacă mă detonam cu primarul de gât”, a mai completat Negru.

Turdeanul spune că protestează sătul de nedreptățile din România, care i-au ajuns până peste cap: salariile și privilegiile demnitarilor și impozitele pe care statul le ia, fără a oferi nimic în schimb, starea precare a sistemului de educație și vulnerabilitatea sistemului juridic.

După ce a stat în custodia Poliției acesta fost transportat la Spitatul Turda pentru analize de sânge.

Poliția l-ar putea amenda doar pentru tulburarea liniștii publice deoarece nu e ilegal ca bărbații să poarte fustă. De altfel, în România au fost organizate în spațiul public diverse manifestări cu persoane adulte îmbrăcate în lenjerie intimă. La București, în fiecare s-a organizat Ziua fără pantaloni, un eveniment în care diverse persoane au circulat cu metroul doar în chiloți. Metrorex a încercat o variantă de amendare a călătorilor în chiloți dar a renunțat la idee.

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. Zamfir
    #1 Zamfir 16 martie, 2018, 14:51

    Avand in vedere gravi(di)tatea faptelor, ma mir ca nu l-au supus si unui test de … graviditate!?

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.