Ultimele detalii tehnice puse la punct pentru devierea traficului greu din municipiul Turda

Ultimele detalii tehnice puse la punct pentru devierea traficului greu din municipiul Turda by august 30, 2016 0 comments

Astăzi a avut loc o întâlnire de lucru dintre prefectul Gheorghe Ioan Vușcan, primarul comunei Tureni – Daniela Mănăilă, directorul regional Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj – Eugen Cecan și reprezentanții proiectantului. La ședința de lucru, desfășurată la Primăria Tureni, s-au stabilit ultimele detalii tehnice cu privire la faza finală a studiului de fezabilitate aferent proiectului de construire a nodului rutier ce va lega drumul național DN1 – E60 de autostrada Transilvania A3.

„Acest proiect va aduce multe beneficii comunităților urbane din zonă și reprezintă un mare avantaj pentru locuitorii municipiului Turda, care în momentul de față sunt nevoiți să suporte traficul greu care tranzitează orașul”, se arată într-un comunicat al administrației locale din Turda.

După obținerea tututor avizelor necesare, proiectul construcției acestui nod feroviar și a viaductului cu o lungime de 700 m, este prevăzut să înceapă în primăvara anului 2017.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.