Uleiurile presate de la Luna, vedete la Berlin

Uleiurile presate de la Luna, vedete la Berlin

by ianuarie 28, 2015 0 comments

Uleiurile presate la rece, produse în comuna Luna au fost remarcate la expoziţia Grune Woche de la Berlin (în perioada 16-25 ianuarie), o manifestare unică prin tradiția sa, prin amploare și durată. Grune Woche este catalogată drept cea mai mare platformă pentru industria alimentară la nivel mondial.

 La evenimentul de anul acesta au participat peste 1600 de expozanți din 69 dețări, târgul fiind vizitat de 80 de miniștri de resort. Manifestarea a înregistrat un număr de peste 500.000 de vizitatori, atrași de calitatea, dar și de ineditul produselor. Producătorul de la Luna a participat la expoziţia de la Berlin în cadrul standului realizat de Asociaţia Produs de Cluj. Asociaţia a fost prezentă la Berlin alături de  patru producători clujeni  care  au  dus  în  capitala  Germaniei  miere  de  albine,  gemuri  preparate  după  rețete tradiționale, sucuri și siropuri naturale din cătină precum şi lavandă aromată.

Uleiurile presate la rece Luna Solai devin tot mai cunoscute prin calitatea lor. În noiembrie 2014, Luna Solai a primit titlul de furnizor al Casei Regale a României.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.