Tudor Ștefănie, maximum un loc trei pentru Camera Deputaților

by iulie 12, 2016 0 comments

Fostul primar al Turzii, Tudor Ștefănie ar putea prinde, în cel mai fericit caz, un loc III pe listele liberalilor, spun surse din PNL Cluj.

Împărțirea locurilor pe listele PNL stă sub o dublă presiune, cea a foștilor PDL-iști și cea a liberalilor iar sistemul de împărțire e, cel puțin teoretic, unul la paritate, de tipul unul la unul, cu deschiderea listei de către un fost PDL-ist. Adrian Oros, deputat din vechea filieră liberală spune că la Cluj primul loc va reveni celor din PDL. ”Îmi voi păstra locul doi pe listă, cred. Primul loc e rezervat celor din fostul PDL. Sunt mulți doritori ce vor să intre pe primele locuri pe listă”, a declarat Oros pentru InfoAries.ro . Actualul deputat PNL a mai precizat că e exclusă varianta vehiculată la Turda, potrivit căruia el ar obține primul loc iar Tudor Ștefănie un loc secund. ”Sunt mulți doritori, Florin Stamatian, Marius Mânzat, așa că eu cred că primele trei locuri sunt ocupate”, a precizat Oros.

Alţi doi liberali, preşedinta organizaţiei de femei, Mihaela Suciu şi consilierul local Giacomo Dreoni, din Cluj și-au manifestat dorința de a candida.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.