Transilvania Hunting&Fishing în weekend la Cluj

Transilvania Hunting&Fishing în weekend la Cluj by mai 5, 2017 0 comments

Pasionații de vânătoare, pescuit sau activități outdoor vor putea face o vizită expoziției din Cluj Napoca, de unde își pot achiziționa echipamente și accesorii profesioniste, dar pot participa și la activități, workshop-uri sau concursuri.

Transilvania Hunting & Fishing – TH&F – este cea mai mare manifestare expozițională din Centrul si Nord – Vestul României, o regiune cu un deosebit potențial de pescuit sportiv, vânătoare și activități outdoor de agrement și sporturi extreme, cu mii de pasionați ai acestor sporturi.

Expozitia se desfasoara în perioada 05-07 Mai 2017 la Centrul Expozițional ExpoTransilvania Cluj. “TRANSILVANIA HUNTING , FISHING & CAMPING 2017” mijlocește în mod profesional întâlnirea între companiile producătoare, firmele de import, distribuitori și companiile de servicii cu partenerii și consumatorii, favorizând schimbul de idei, informații , contacte și ilustrând într-o măsură corectă dezvoltarea necesitățile și tendințele pieței de profil din România.

Evenimentul este completat de o multitudine de manifestări conexe, constând în demonstrații și workshop-uri, concursuri cu premii, spații special amenajate pentru demonstrații tematice specifice, multe alte activități menite să atragă și să polarizeze interesul vizitatorilor și a publicului larg.

În cadrul expoziției vor fi prezente produse precum: arme și muniții de vânătoare sportivă, arme și muniții de tir sportiv, articole optice, cuțite, accesorii și diverse echipamente pentru vânătoare, confecții textile, încăltăminte, accesorii vestimentare și articole de pielărie pentru vânătoare.

În secorul de pescuit vor fi expuse spre vânzare scule și unelte pentru pescuit sportiv, accesorii și echipamente pentru pescuit sportiv, echipament de camping pentru pescuit sportiv, confecții textile, încăltăminte și accesorii vestimentare și articole de pielărie pentru pescuit sportiv, produse de nădire și momeli pentru pescuit sportiv.

Cei care vor vizita expoziția pentru activitățile outdoor vor putea găsi, la pavilioanele specifice, echipamente de camping , de agreement, excursii și drumeții, ambarcațiuni pentru pescuit sportiv, agrement și sport, biciclete, vehicule moto, ATV-uri și SUV-uri, rulote și alte echipamente de campare, echipamente și accesorii pentru sporturi extreme, călărie de agrement.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.