Tinerii din Angouleme vor să vină în stagiatură la Turda

Tinerii din Angouleme vor să vină în stagiatură la Turda

Tinerii din Angouleme vor să vină în stagiatură la Turda

by martie 18, 2015 0 comments

Tineri francezi din Angouleme doresc să vină în staginatură la Turda. Programele de internship pe care le vizează sunt la fime în domeniile  inginerie, medicină, comunicaţii, comerţ, domeniul hotelier şi imagine.

Propunerea a fost trimisă municipalităţii turdene, pentru a fi adusă la cunoşttinţa firmelor şi ong-urilor, printr-o scrisoare semnată de către Christine Granet, preşedinta Comitetului de Înfrăţire Angouleme – Oraşe Străine.

Graţie acestei colaborări, o serie de tineri din şcolile turdene, precum şi specialişti activând în diverse domenii de activitate (administraţie publică, amenajare spaţii verzi, specialişti apă-canal, medici specialişti diabetologie, reprezentanţi ai gastronomiei tradiţionale turdene) au efectuat deplasări şi stagii pentru schimburi de bune practici în oraşul partener din Franţa, de care ne leagă o înfrăţire de peste 20 de ani.

Colaboratorii francezi adresează comunităţii turdene o cerere de a primi, la rândul nostru, tineri stagiari din Angouleme, care doresc să experimenteze modalităţile de lucru şi realităţile diverselor domenii de activitate, specifice zonei noastre, care să le ofere noi posibilităţi de formare profesională.

Pentru detalii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la numărul de telefon/fax 0264.311.630 sau la adresa de e-mail: primaria@primariaturda.ro.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.