Ți-e dor de teatrul de păpuși? WonderPuck începe la Cluj, în acest week-end

Ți-e dor de teatrul de păpuși? WonderPuck începe la Cluj, în acest week-end by septembrie 10, 2018 0 comments

Festivalul Internațional Stradal WonderPuck, singurul festival din Transilvania dedicat exclusiv copiilor și familiilor acestora, își va desfășura cea de-a doua ediție la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 14, 15 și 16 septembrie 2018, la Cluj. Cu această ocazie, marcând, în acest fel, și începutul noului an școlar, WonderPuck propune petrecerea unui weekend în familie, vizionând spectacole în aer liber, cu acces gratuit.

wonderpuck4O noutate a celei de-a doua ediţii WonderPuck o reprezintă extinderea zonei de desfășurare a festivalului. Piesele de teatru vor avea loc în trei locații, Piața Unirii, Piața Muzeului și Castelul Banffy din Bonțida.

În acest an, festivalul va avea trei secțiuni: WonderPuck pentru preșcolari și școlari, WonderPuck pentru adolescenți, tineri și adulți, precum și WonderPuck la Centenarul Marii Uniri.

Festivalul Stradal WonderPuck s-a bucurat de un succes considerabil și a reunit la prima ediție peste 300 de artiști în cele 30 de spectacole, cinci ateliere și expoziții în aer liber, și a avut o audiență de peste 17.000 de spectatori.

Artiștii prezenți la festivalul WonderPuck vor pune în scenă spectacole din categoria comedia dell`arte, spectacole de teatru de păpuși cu text dar și non-verbale, spectacole de improvizație. Hansel și Gretel, Motanul Încălțat și noii lui prieteni, Pantalone sau Pulcinella vor fi cu toții vedete pe străzile din centrul Clujului, în weeke-endul care urmează.

PROGRAM – Teatrul WonderPuck

null

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.