T9 a finalizat campania de plantare de arbori la Moldovenești

T9 a finalizat campania de plantare de arbori la Moldovenești by martie 20, 2017 0 comments

Asociația T9 a finalizat sâmbătă campania de plantare de arbori pe drumul comunal 82 Aiud-Molovenești, campanie demarată în toamna anului trecut, se precizează pe site-ul asociației. În total, membrii Asociației T9 au planat, cu ajutorul voluntarilor, peste 300 de arbori. Potrivit inițiatorilor, campania ”Oxigen pentru Viitor”, va continua cu acțiuni de plantări de arbori în zona comunei Călărași.

Img-2017-03-18-10.41.17

T9 a anunțat continuarea acțiunii de plantări de arbori, în zona comunei Călărași

Campania de plantare de arbori a debutat în toamna anului trecut, pe o rută ce a traversat trei sate și pe o distanță de aproape 9 km. ”Mulțumim Asociație T9 și voluntarilor pentru că au susținut această acțiune. În toamnă, au participat și elevi voluntari de la școala din Moldovenești. Acum în primăvară au fost voluntari din sat și angajați ai Primăriei”, a declarat Nagy László, viceprimarul comunei Moldovenești.

Potrivit organizatorilor, la ultima parte a campaniei, derulată sîmbătă pe parcursul a 4 ore, au participat membri ai asociației, dar și elevi ai Colegiului Național ”Mihai Viteazu” și cercetași.

Asociația T9 a mai anunțat că donează 2 cireși și 2 paltini oricărei familii din Turda care își dorește un un oraș mai verde. Pomii pot fi obținuți sunând la tel. 0758-382-081 sau printru-un mesaj pe pagina de Facebook a asociației.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.