Străzile din Băile Sărate asfaltate pe bani europeni

Străzile din Băile Sărate asfaltate pe bani europeni martie 16, 2017 0 comments

Administrația locală din Turda a fost asaltată de reclamații privind asfaltarea străzilor din municioiu, după ce a făcut publică lista celor care vor fi asfaltate din Programul de Dezvoltare Locală. Nemulțumirile au venit din partea celor care locuiesc în zona Băilor Sărate, care nu sunt cuprinși în aceste finanțări.

Primăria Municipiului Turda menționează faptul că pe lângă cele 237 de străzi pentru care s-a aprobat realizarea documentației pentru depunerea solicitărilor de finanțare pentru asfaltare și reabilitare prin programul PNDL, în paralel, se derulează un proiect pe fonduri europene care cuprinde alte 20 de străzi din cartierul Băi, motiv pentru care acestea nu au fost menționate între cele 237.

Ca urmare a obținerii statutului de stațiune balneoclimatică , au fost cuprinse în cererea de finanțare “Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră și utilități din corpul drumului în Băile Turda” un număr de 20 de străzi, însumând 7.8 kilometri, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, axa prioritară 7. Străzile cuprinse în acest program sunt după cum urmează:

Aleea Alexandru Borza
Aleea Băilor
Aleea Durgăului
Aleea Mureș
Aleea Olt
Str. Alunișului
Str. Barbu Lăutaru
Str. Caisului
Str. Câmpului
Str. Castanilor
Str. Cireșului
Str. George Enescu
Str. Frăgăriște
Str. Gheorghe Dima
Str. Mărului
Str. Nucului
Str. Piersicului
Str. Prunului
Str. Șesului
Str. Vișinului

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.