Spectacole speciale în weekend la Teatrul din Turda

Spectacole speciale în weekend la Teatrul din Turda mai 9, 2018 0 comments

Teatrul Aureliu Manea a pregătit două spectacole deosebite, pentru adulţi şi copii, la acest sfârşit de săptămână.

Sâmbătă, 12 mai, de la ora 19, iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la spectacolul „In the name of love”, o producție a Teatrului Reactor de creatie și experiment din Cluj-Napoca. Din distribuție fac pate actorii Adonis Tanța și Lorena V. Puican. ”Un spectacol oglindă pentru societatea contemporană, care încearcă să arate dragostea aşa cum e ea promovată în media. Vă propunem să vă opriţi puţin cu noi în secolul 21, în minunata lume roz (la propriu), să vorbim despre tinereţe, relaţii, căsătorie, muzică şi despre „cei 4 paşi să îl recucereşti””, după cum arată conducerea teatrului, într-un comunicat.

Duminică, 13 mai, de la ora 11, cei mici sunt așteptați la un spectacol de magie „Fantastic magic show”, un spectacol ce nu trebuie ratat atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

a„Pentru acest spectacol, organizatorii au decis să vândă bilete pentru prețul de 20 lei întreg și 15 lei redus, pentru celelalte spectacole ale teatrului, biletele rămân așa cum v-am obișnuit, respectiv 15 lei întreg și 10 lei redus pentru a va aduce mai aproape de teatru”, a declarat PR-ul teatrului Corina Moldovan.

Biletele se găsesc la agenția teatrului sau online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.