Se caută specialişti de IT la Cluj, la una dintre cele mai mari companii din domeniu

Se caută specialişti de IT la Cluj, la una dintre cele mai mari companii din domeniu

Se caută specialişti de IT la Cluj, la una dintre cele mai mari companii din domeniu

martie 11, 2015 0 comments

Compania clujeană iQuest, unda din cele mai mari din domeniul IT angajează zeci de persoane. In prezent, echipa iQuest numara peste 600 de oameni, iar compania doreste sa creasca numarul de specialisti pana la finalul anului. Compania urmeaza sa isi mute sediul din Cluj-Napoca intr-o cladire de birouri cu o suprafata de peste 6.000 mp, amplasata in centrul orasului. Marea majoritate a celor ce vor fi angajaţi, vor fi specialiști în producția de software, a anunțat fondatorul companiei, Cornelius Brody. El a declarat că iQuest caută atât debutanți, cât și specialiști capabili să integreze programe informatice sau să dezvolte software cu valoare adăugată mare.
iQuest pune accent nu doar pe competentele tehnice ale angajatilor si pe dezvoltarea lor, ci pe un mix intre competente tehnice, soft skills si know-how in industrii specfice. Compania ia in considerare acest mix atat in politicile de recrutare, cat si in programul intern de Career Management. In acest sens, in 2015 compania isi propune sa extinda programul iQuest University, care include toate experientele de invatare, atat la nivel tehnic, cat si la nivel de soft skills si cunostinte de business, anunţă Daily Business.
iQuest este un grup international de servicii si produse IT care de peste 16 ani furnizeaza un portofoliu extins de solutii personalizate de software, produse si servicii de integrare la nivel global. Cu sediul central in Germania, iQuest are echipe locale in Polonia, Elvetia, Romania si SUA, in prezent numarand peste 600 de angajati.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.