Salina Equines Horse Trophy. Peste 200 de cai în competiție, la ediția din 2018

Salina Equines Horse Trophy. Peste 200 de cai în competiție, la ediția din 2018 by iulie 6, 2018 0 comments

Ediția a III-a competiției hipice Salina Equines Horse Trophy  a debutat ieri cu primele probe ușoare. În prima zi au intrat în compeției peste 80 de concurenți în în trei probe ușoare de debut. Proba de încurajare a grupat 16 concurenți iar la probele de cai debutanți, sportivi debutanți, copii și amatori au participat 26 de perechi.

În acest an sunt așteptați la Turda peste 200 de cai ce vor concura în trei probe specifice . Competiția hipică include proba de obstacole, ce se desfășoară pe parcursul tuturor celor trei zile și care reprezintă nivelul cel mai provocator și sofisticat al competiției de sărituri, proba de anduranță, un adevărat maraton al cailor și proba de atelaje.

În competiția de ieri, proba de cai debutanți a fost câștigată de Antal Csaba cu calul Kalato de la Clubul Husar (proprietar Andrei Fulop). Pe locurile secunde s-au clasat Marius Pintilie cu calul Come Lean on Me (Napoca SH, proprietar Cristian Peev) și Bogdan Mătieș cu calul Heron (CSM Sibiu, proprietar Nina Holban).

Categoria copii debutanți a fost câștigată de Cătălina Nistor și calul Chansonet (CSM Sibiu, proprietar Liviu Agârbiceanu). Pe locurile 2 și 3 s-au clasat Nina Holban cu calul Rolex (CSM Sibiu) și Bene Sofia cu calul Citation (Salina Equines).

Categoria sportivi debutanți a foat câștigată de către Ioana Nechifor cu Aztec (Saline Equines) urmată de Florentina Tudose cu Zulu (CSM Sibiu) și Sofica Cătană cu Vadoc (Transilvania SH).

Proba de amatori 1 a fost câștigată de Sofia Rast cu Casicon, urmată de Carmen Andonie cu Crazy Boy și Astrid Frâncu cu Polka.

În cele trei zile de concurs, la Turda pot fi urmăriți cai care au mai câștigat trasee în competițiile anterioare. Joi a intrat în concurs și Quintender, calul care care a câștigat sub conducerea lui Norbert Schumann traseul Gold Tour al ediției din 2017.

Competiția cea mai spectaculoasă de vineri începe la ora 15.00 și va dura până la ora 18.00 . De la ora 19.30 e programată proba de atelaje cu patru cai iar la ora 20.00 este programat un spectacol de dresaj, cascadorii și demonstrații cu atelaje cu 6 cai.

Prețul biletelor pentru acces la probele din concurs: 5 lei / zi. Prețul biletelor pentru spectacolele de dresaj și cascadorie variază între 65 și 100 de lei.

Biletele pot fi achiziționate de pewww.myticket.ro și www.entertix.ro.

Puncte de vânzare: Magazin Entertix Platinia Shopping Center (Cluj, Calea Manastur 2-6, etaj 1), magazinele Cărturești din toată țara (în Cluj: Iulius Mall, Vivo, Platinia), Carrefour Vivo, Salina Equines Turda si Restaurant Sarea-n bucate Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.