Proiectul M10 la Câmpia Turzii: Un climat onest în administrația locală și dezvoltare sustenabilă.

Proiectul M10 la Câmpia Turzii: Un climat onest în administrația locală și dezvoltare sustenabilă.

Proiectul M10 la Câmpia Turzii: Un climat onest în administrația locală și dezvoltare sustenabilă.

by octombrie 5, 2015 0 comments

Sâmbătă de la ora 18.00 a avut loc constituirea la Câmpia Turzii a formațiunii M10, condus de fostul ministru al Justiției și actual europarlamentar – Monica Macovei. Au fost prezenți conf.dr. Adrian Papahagi – membru al Comitetului de Inițiativă Național și membru fondator al partidului M10, Adela Mîrza – coordonator Nord-Vest, Horațiu Anca – departamentul comunicare si HR al M10 și Horațiu Hatos – coordonator local al filialei M10.

Noua formațiune politică care s-a dovedit una cu priză în mediile universitare și în marile centre urbane are un discurs anti-PSD și anti-PNL, deopotrivă. Monica Macovei numea recent cele două mari partide de pe eșichierul politic drept ”cartelul PSD-PNL” și acuza cele două formațiuni că nu doresc o reformă electorală și politică care să permită accesul formațiunilor politice mici la putere. Apariția M10 la Câmpia Turzii poate da bătăi de cap liberalilor și lui Dorin Lojigan, deoarece își vor disputa împreuna un electorat de dreapta.
Horațiu Hatoș, coordonatorul M10 de la Câmpia Turzii spune că nu există încă o decizie luată cu privire la o candidatură pentru Primăria Câmpia Turzii, astfel că e posibil ca M10 să suțină un alt candidat, cel mai probabil pe cel al PNL.

InfoAries a adresat cinci întrebări coordonatorului M10 de la Câmpia Turzii cu privire la oferta politică a noii formațiuni. Răspunsurile oferite indică faptul că M10, dincolo de intențiile bune pe care le reclamă nu are în acest moment, la Câmpia Turzii, o strategie proprie, clară de asumare a conducerii administrative a orașului.

InfoAries:Care este pe scurt proiectul pe care M10 il propune pentru C Turzii
Horațiu Hatoș: Dezvoltare sustenabila a orasului prin forte proprii si atragerea a cat mai multor investitori.

InfoArieș: Veți avea candidat pentru Primărie sau veți sustine un alt candidat. Când estimezi că vor fi propuse nume pentru listele de alegeri în Consiliul Local?
Horațiu Hatoș: Opțiunile sunt multiple,nu este exclusă nici una din variantele dvs.

InfoArieș: Ca și mișcare opozantă în special în raport cu PSD, care sunt criticile pe care le aduceți actualei administrații locale?
Horațiu Hatoș: Există şi oameni de valoare în toate partidele politice. Din cauza lipsei de alternative, pe actualul eşichier politic, nu s-au putut manifesta.Îi asteptam lângă noi.Criticile le vom face constructiv la momentul potrivit.

InfoArieș: Dacă s-a luat în discuție extinderea M10 în comunele limitrofe, când va debuta un astfel de proiect?
Horațiu Hatoș: Da, ne extindem în tot judetul, suntem deja înregistrati, nimic nu ne poate opri. Avem un bulevard în fată, iar la cum merge destructurarea clasei politice corupte, riscul e să nu mai avem contracandidați.

InfoArieș: Numește trei prioriăți pentru Câmpia Turzii
Horațiu Hatoș: Încurajam implementarea unui climat onest in administratia locala, care să genereze direcții de dezvoltare. Încurajam inițiativa privată si asocierea. Să devenim un oras în care să te simți cu adevărat acasa, în care să vrei să te reintorci.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.