Prefecții din trei județe, numiți de PSD, s-au îmbolnăvit. La Cluj, prefectul e sănătos și a participat la videoconferința cu Guvernul

Prefecții din trei județe, numiți de PSD,  s-au îmbolnăvit. La Cluj, prefectul e sănătos și a participat la videoconferința cu Guvernul by noiembrie 7, 2019 0 comments

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, la B1 TV că și prefectul de Teleorman s-ar fi „îmbolnăvit” după ce prefecții de Arad și Timis au intrat în concedii medicale.

La Cluj, compartimentul de relații publice a transmis că Aurel Cherecheș, prefectul de Cluj e sănătos și a participat la videoconferința cu Guvernul.  Guvernul acuză PSD ca a intenționează să boicoteze alegerile prezidențiale prin artificii ale unor prefecți aflați în funcție.

„Era un zvon ca și prefectul de Teleorman s-a iîmbolnavit. Ăștia se îmbolnăvesc ca să nu poti să-i demiți. O să urmeze un val de îmbolnăviri, mai devreme sau mai tarziu se va termina”, a spus Orban citat de Digi24.

Șeful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a spus la Digi24 ca „îmbolnăvirile” reprezintă o acțiune de sabotaj pusă la cale de PSD.

Prefectul de Cluj este sănătos și la serviciu. A participat la videoconferința cu Guvernul”, a precizat pentru InfoAries.ro, Mihai Ursache, consilier superior în compartimentul de Relații Publice al Prefecturii Cluj.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.