Polițiști locali care se iau la harță cu un tânăr. În final l-au amendat după ce acesta s-a oferit să-i înjure

Polițiști locali care se iau la harță cu un tânăr. În final l-au amendat după ce acesta s-a oferit să-i înjure by februarie 12, 2018 0 comments

Doi polițiști locali din Turda s-au luat la harță cu un tânăr iar discuția s-a finalizat cu ”Dute-n pwlă dom polițist” și o amendă.

Filmarea a fost postată pe internet în 8 februarie, de către Alex Rosenberg  care a acuzat faptul că polițiștii au vrut să aplice o contravenție sub pretextul că mașina în care tânărul era a fost parcată pe trecerea de pietoni.

Șeful Poliției Turda, Valer Moldovan a precizat pentru InfoAries.ro că este în concediu dar că mâine va verfica sitația iar Poliția locală va prezenta public un punct de vedere cu privire la incidentul creat.

Asa ceva!!! Astazi am avut o discutie aprisa cu un agent de la Politia Locala Turda, care a insinuat faptul ca masina in care eram eu, era parcata pe o trecere de pietoni (complet neadevarat, era o distanta foarte mare pana la trecere). Tocmai domnul politist, insa, era parcat neregulamentar in fata unei rampe pentru carucioare cu rotile, blocand astfel utilizarea ei. Ceea ce a urmat? L-am rugat pe domnul politist sa imi dea o amenda, iar dansul m-a invitat sa il injur pentru a putea face un proces verbal. Am primit 200 de lei amenda (pe care o voi plati maine). Merita distribuit, pentru ca sa vada toti cat de corecti sunt unii agenti de politie – acuza (pe nedrept) pe altii ca parcheaza neregulamentar, in timp ce ei insisi parcheaza in fata rampelor pentru carucioare.

Farmecul scenei este dat și de faptul că polițiștii își ascund cu mâna, în timpul discuției cafeaua cumpărată din magazin.

Alex Rosenberg

Asa ceva!!! Astazi am avut o discutie aprisa cu un agent de la Politia Locala Turda, care a insinuat faptul ca masina in care eram eu, era parcata pe o trecere de pietoni (complet neadevarat, era o…

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.