Piața din Micro III acoperită cu cârpe. ”Rușine primarului PSD”, spun liderii USR

Piața din Micro III acoperită cu cârpe. ”Rușine primarului PSD”, spun liderii USR by mai 18, 2019 0 comments

Piața din Micro III acoperită cu cârpe și mese suprataxate au fost descoperirile făcute de caravana USR-PLUS la Turda. Parlamentarii USR de Cluj, deputatul Emanuel Ungureanu și senatorul Mihai Goțiu alături de peste 100 de voluntari au participat la Turda la întâlniri stradale cu cetățenii. Mesajul USR-PLUS: ”Fără hoție, ajugem departe”. La eveniment au participat și Nicu Ștefănuță și Adriana Cristian, candidați pe listele  USR-PLUS

Piața din Micro III este acoperită cu cârpe pentru a proteja legumele de căldura soarelui. Acoperișul Pieței din Micro III este impropriu vânzării de legume proaspete și datorită căldurii legumele se ofilesc. Micii producători au găsit soluția: pun cârpe deasupra meselor cu legume și fructe.

La astea au zis că nu le-a venit vremea”, comentează un țăran ce-și vinde legumele în piața din Micro III. Arată spre mesele de beton și spre trotuarul de acces, toate neamenajate. Deasupra meselor de beton sunt întise cârpe colorate. Ai crede că ești într-un bazar oriental și nu într-o piață din Uniunea Europeană. Lipsesc instalațiile de menținere a temperaturii reci, lipsesc instalațiile de încălzire. Singurul lucru care există e rețeaua de apă potabilă, o rețea de canal deficitară și mese de beton cu un aspect oribil.

Emanuel Ungureanu – Deputat USR

Cârpe în loc de acoperiș! Piața Micro 3 din Turda! Condiții oribile în această piață din Turda. Producătorii se plâng de faptul că sunt obligați să plătească de trei ori mesele oribile pe care…

Producătorii care întind cârpele colorate pentru a-și proteja legumele de soare sunt îngrojorați că autoritățile locale vor lua măsuri ”Nu scrieți, dați-i pace că după aia vin ca proștii și ne pun să le dăm jos. Mai rău faceți, după aia ni se ofilește și ni se stricămarfa”, spune o femeie, în treacăt.

Așa arătă în secolul 21 o piață europeană la Turda, cu acoperiș de plastic ce distruge marfa micilor producători, cu cârpe și mese de beton neamenajate, constată într-o înregistrare live, deputatul Emanuel Ungureanu. Acesta apreciază că modul în care arată piața dovedește incompetența primarului PSD de la Turda, Cristian Matei.

Circa 100 de membri și voluntari USR au iesit în campanie electorală, la Turda

Circa 100 de membri și voluntari USR au iesit în campanie electorală, la Turda

Sâmbătă la Turda și Câmpia Turzii circa 100 de membri și voluntari USR Plus au împărțit pliante electorale și au purtat discuții cu oamenii de pe stradă. ”Suntem cam 200 de persoane în total, la Turda și Câmpia Turzii, care am mers prin oraș pentru a povesti cu oamenii. Mesajul USR este foarte simplu: Fără hoție, ajungem departe”, spune Emil Turdean, președintele USR Turda. La acțiunea au participat și fostul consilieri local Ciprian Rigman, care a demisionat din PNL și fost candidat la alegerile locale, Andrei Suciu, președintele Asociația T9. Andrei Suciu a precizat că nu e membru USR dar participă la campania electorală ca și simaptizant. ”

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.