O lume de poveste pentru cei mici, la FIT Turda 2017

O lume de poveste pentru cei mici, la FIT Turda 2017 by septembrie 4, 2017 0 comments

Teatrul Aureliu Manea Turda pregătește spectacole pentru copii la Festivalul Internațional ce va debuta în această lună.

Pe data de 10 septembrie, ora 11.00, pe scena teatrului, “Micuța FIFI” ne prezintă un show de divertisment adresat copiilor, dar și părinților. Micuța Fifi pleacă într-o aventură incredibilă pentru a-și găsi prietenii din trupa rătăcită în lumea largă de către personajul negativ al spectacolului, Baba Cloanța.

Duminica, 17 septembrie, în încheierea festivalului cei mici vor fi întâmpinați cu două momente fantastice. “Balonul Modelat”, o animație pentru copii bazată pe interactivitatea cu cei mici, va fi pe pietonala din Turda cu acces gratuit de la ora 10.00. Apoi, în teatru, de la ora 11.00, copiii se vor putea bucura de spectacolul “Capra cu 3 iezi” ne inv, o lume colorată și plină de peripeții.

“Nu ratați spectacolele pentru copii în cele două duminici ale festivalului. Multe baloane de săpun, baloane modelate, personaje de poveste, animații pe picioroange, vor stârni deliciul celor mai mici dintre spectatori. Dragi părinți aduceți copiii la teatru” a spus Cătălin Grigoraș managerul teatrului.

La spectacolele pentru copii, biletele sunt 8 lei pentru părinți și 6 lei pentru copii. Acestea se pot cumpăra de la agenția de bilete a teatrului zilnic între 9.00 – 16.00 și online de pe www.tomtix.ro.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.