O firmă de apartament din Voluntari consiliează Primăria Turda în procedurile de achiziții publice

O firmă de apartament din Voluntari consiliează  Primăria Turda în procedurile de achiziții publice

O firmă de apartament din Voluntari consiliează Primăria Turda în procedurile de achiziții publice

by martie 23, 2018 0 comments
Într-un bloc cu apartamente rezidențiale din Pipera își are sediul noua firmă care consiliază Primăria Turda

Într-un bloc cu apartamente rezidențiale din Pipera își are sediul noua firmă care consiliază Primăria Turda (sursă foto: Olx)

O firmă de apartament înregistrată în Voluntari, Ifov a câștigat procedura de atribuire a contractului de consultanță în achiziții publice pentru Primăria Turda.

Contractul în valoare de 12.000 de lei i-a revenit firmei MIBO CONSULT TRUST srl cu sediul social în cu orașul Voluntari, strada Matei Basarab nr 4A.

Potrivit sistemului SEAP, în 21 martie , s-au înregistrat două poziții de achiziții publice directe la valoarea de 12.000 de lei fiecare în favoarea firmei MIBO CONSULT TRUST srl

Firma cu sediul în Pipera, într-un complex rezidențial a fost înființată în 2017 și îi are ca asociați pe Bordușanu Mariana și Bordușanu Mircea. Cei doi au mai fost asociați într-o firmă MB Electric din Fetești. În 2013, presa din Ialomița relata că firma din Fetești  a fost implicată într-o anchetă a DNA privind amenajarea Pieței Agroalimentare din localitate. Bordușanu Mariana mai este acționar unic și administrator la MB Consulting iar Bordușanu Mircea mai deține 50% din părțile sociale ale Trans Telecom Consult Solution srl din București. 

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.