Noul viceprimar din Câmpia Turzii: Sabin Ghemeș.PSD: asistăm la o mascaradă și un eșec al PNL

Noul viceprimar din Câmpia Turzii: Sabin Ghemeș.PSD: asistăm la o mascaradă și un eșec al PNL by noiembrie 16, 2017 0 comments

Consilierul local Sabin Ghemeș este noul viceprimar al municipiului Câmpia Turzii. Ghemeș care a fost singurul candidat, propus de către PNL  a obținut 13 voturi.

Sabin Ghemeș are 49 de ani și se află la al treilea mandat de consilier local. A absolvit Universitatea Tehnică Cluj și Facultatea de Drept a Univ ‘Spiru Haret’. A deținut funcția de șef sector termo-energetic la combinatul metalurgic C.Turzii iar ulterior și-a condus propria firmă de instalații termice.

Demisia viceprimarului din Câmpia Turzii, Robert Szabo a fost criticată de către reprezentanții Partidului Social Demorat. „Considerăm că este un eșec al administrației locale și al coaliției condusă de PNL”, a apreciat consilierul local Gheorghe Rece. Acesta a numit demisia și înlocuirea viceprimarului drept „o mascaradă” la care. social-democrații nu vor să participe. Reprezentanții PSD în Consiliul Local Câmpia Turzii au decis să nu participe la procedura de votare a noului viceprimar.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.