Membrii T9 au devenit politicieni. Andrei Suciu, vicepreședintele local al Uniunii Salvați România

Membrii T9 au devenit politicieni.  Andrei Suciu, vicepreședintele local al Uniunii Salvați  România

Membrii T9 au devenit politicieni. Andrei Suciu, vicepreședintele local al Uniunii Salvați România

by octombrie 12, 2016 0 comments

Fostul candidat independent Andrei Suciu alături de alți membri fondatori ai Asociației T9 au decis să se alăture Uniunii Salvați România și să treacă de la activitatea derulată în cadrul unui ONG la o activitate pur politică. Asociația T9 a fost inițial una apropiată de Partidului Național Liberal dar ulterior s-a distanțat de această formațiune politică. T9 a fost descrisă ca o inițiativă a unor oameni cu experiență îndelungată în mediul privat din Romania și din străinătate, care doresc să se implice într-o dezvoltare durabilă a municipiului Turda și să contribuie la rezolvarea problemelor curente ale comunități locale.

Atât anterior alegerilor locale din iunie cât și după acestea, T9 a lansat în spațiul public o serie de critici la adresa partidelor politice și a liderilor locali ai acestora. T9 a criticat prin luări de poziție absența investițiilor în infrastructură și modul de cheltuire a banilor publici și a ridicat semne de întrebare asupra capacității și onestității cu care politicienii locali au administrat orașul.

Printr-un comunicat de presă, filiala USR Turda anunță constituirea primei structurii de conducere, într-o ședință ce a avut loc în 10 octombrie. Luni s-a întrunit Adunarea Generală a Filialei Locale U.S.R. Turda în vederea alegerii organelor de conducere, arbitraj şi control ale U.S.R. Turda. Adunarea Generală a fost prezidată de către Andrei Suciu. Din partea filialei USR Cluj Napoca au participat Radu Chirilă și Ovidiu Nistor. În urma voturilor, la conducerea filialei turdene a USR a fost ales ing. Liviu Ceclan, secondat de 2 vicepreședinți: ec. Daniel Doboș si ing. Andrei Suciu. Ceilalți membri ai conducerii USR Turda sunt Camelia Chiorean (Secretar general), Elena Bota , Emil Turdean (cenzor), Ștefan Rațiu, Sorin Iordache și Flaviu Bota (membrii comisiei de arbitraj)

”Uniunea Salvați Romania a fost creată de oameni care nu au mai facut politică până acum, dar care s-au săturat de corupția și incompetența politicienilor actuali. Vrem ca România să fie guvernată transparent, de oameni competenți, care înțeleg să respecte legea și interesele oamenilor care îi votează”, a precizat Andrei Suciu, vicepreședintele USR Turda

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.