Luca Minodora, primărița din Băișoara a încetat din viață. A avut o activitate de peste 22 de ani în administrație

Luca Minodora, primărița din Băișoara a încetat din viață. A avut o activitate de peste 22 de ani în administrație by ianuarie 5, 2018 0 comments

Luca Minodora, primărița comunei Băișoara a încetat din viață aseară, la vârsta de 67 de ani. Organizațiile PNL Cluj au transmis mesaje de condoleanțe.

Primăriția din Băișoara s-a aflat la al șaselea an de mandat și este a fost unul dintre edilii cei mai populari din județul Cluj.

S-a născut la 2 octombrie 1951, a făcut liceul teoretic la Câmpia Turzii iar apoi și-a finalizat studiile tehnice și economice la Cluj Napoca. Ulterior a obținut și diploma în drept la Sibiu.

A lucrat ca profesor de matematică la Agriș, Muntele Băișorii și Băișoara iar din 1996 a fost aleasă primar al comunei Băișoara, funcție pe care a ocupat-o consecutiv până în 2018, inițial din partea PD/PDL iar în final din partea PNL.

A făcut parte dintr-o serie de organisme europene consultative și consiliile unor ong-uri. A fost membră în Camera Puterilor Locale- Congresul Puterilor Locale şi Regionale din Europa, membră a Comisiei de Afaceri Curente a Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa, membră a comitetului de inițiativă al organizației World Vision.

La nivelul Consiliului Europei a contribuit la elaborarea Cărții Albe a Europei, în cadrul capitolului freferitor la Diaologurile Interculturale și Inter-religoase. Luca Minodora are două fete care trăiesc în SUA. 

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.