Lectură între bunici, părinții și copii

Lectură între bunici, părinții și copii

by aprilie 21, 2015 0 comments

Bunici, părinți și copii vor participa, la invitația Bibliotecii Municipale „Teodor Murășanu” la un proiect de promovare a cărții și lecturii. „Vreau să-mi citești”, e un proiect intergenerațional, în care membri ai unei familii, din generații diferite, descoperă împreună plăcerea de a citi. „Activităţile de lectură organizate în cadrul proiectului au la bază concepte precum învăţare intergeneraţională, lectură activă, suporturi diferite de lectură (carte tipărită, carte electronică) şi interactivitate”, a explicat Nicolina Halgaș, directoarea Bibliotecii Teodor Murășanu Turda.
Pe parcursul a mai bine de cinci întâlniri, copii alături de bunici și părinți vor citi împreună fragmente din cărți, vor căuta prin dicționare cuvinte necunoscute și vor încerca să descopere metode complementare prin care o carte poate deveni interesantă.
Ediția din acest an a proiectului a debutat la Turda, marți 21 aprilie și face parte din acțiunile organizate de biblioteca municipală cu prilejul Săptămânii Naționale a Bibliotecilor.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.