Indicatoarele bilingve de la Luncani au dispărut. Primarul cere sprijinul UDMR

Indicatoarele bilingve de la Luncani au dispărut. Primarul cere sprijinul UDMR by iunie 17, 2017 0 comments

Conducerea județeană a UDMR a fost sesizată de maghiarii din localitatea Luncani de faptul că au dispărut indicatoarele bilingve din localitate. Cei de la UDMR spun că fenomenul nu e o noutate și suspectează că vinovații ar putea fi cei de la Drumurile Județene.

Nu e prima dată când indicatoarele bilingve dispar de la marginea localităților. ”Am fost sesizati cu o situație similară la Mera, comuna Baciu. Acolo cei de la Drumurile Județene au schimbat indicatoarele rutiere și nu au mai pus sus și indicatoarele bilingve”, explică Csoma Botond, președintele UDMR Cluj. Primarul din Baciu a dispus montarea de noi indicatoare la Mera, dar apoi le-a luat jos din nou deoarece forma literelor nu corespundea cu dimensiunile stabilite de lege.

Primarul din Luna ne-a cerut ajutorul. A dorit să îl punem în legătură cu o firmă care face indicatoare bilingve”, precizează președintele UDMR Cluj.

Cosma Botond mai spune că dispariția indicatoarelor de la Luncani este probabil tot din cauza celor de la Drumuri Județene. ”Am depășit momentele de acum câțiva ani când erau date jos noaptea și noi le montam înapoi ziua. Noi am demarat oricum o campanie de verificare în tot județul”, mai adaugă Botond.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.