Început de an cu investiţii în sistemul medical de la Cluj

Început de an cu investiţii în sistemul medical de la Cluj by ianuarie 10, 2018 0 comments

Ministerul Sănătăţii a anunţat măsuri de investiţii în unităţile medicale din judeţul Cluj şi din ţară.

Astfel, potrivit stiridecluj.ro, Clujul va avea trei mari investiţii: în luna martie 2018 va fi efectuată recepția finală a lucrărilor efectuate la secția de neonatologie din maternitatea Cluj; este în curs de semnare (luna ianuarie) contractul pentru dotarea cu echipamente de radioterapie a Institutului Oncologic prof.dr. I.Chiricuță Cluj Napoca şi nu în ultimul rând, se face reabilitarea buncărului pentru secția de radioterapie din cadrul Institutului Oncologic prof.dr. I.Chiricuță Cluj Napoca (Achiziții în pregătire pentru Trimestrul I 2018).

În cursul zilei de marţi, 9 ianuarie, oficialii Ministerului Sănătății au anunțat că 34 de spitale din țară și din Capitală vor fi dotate cu echipamente de imagistică de tip Computer Tomograf (14), Rezonanță Magnetică Nucleară (24) și 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea și partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN).

Cele trei contracte în valoare de 19,8 milioane de euro, pentru achiziționarea echipamentelor medicale au fost semnate la Palatul Victoria, de ministrul Sănătății, Florian Bodog, și furnizorii de echipamente, în prezența premierului Mihai Tudose

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.