Implanturi dentare într-o singură zi, la Turda. Se asigură și servicii medicale pentru copii cu probleme

Implanturi dentare într-o singură zi, la Turda. Se asigură și servicii medicale pentru copii cu probleme

Implanturi dentare într-o singură zi, la Turda. Se asigură și servicii medicale pentru copii cu probleme

by mai 13, 2019 0 comments

Turdenii vor putea beneficia de implanturi dentare într-o singură repriză, adică făcute imediat după extracție dar și de intenrvenții stomatologice care asigură dentiția completă într-o singură zi, a precizat dr. Ionuț Leahu, proprietarul Clinicilor Leahu.

Rețeaua de clinici stomatologice s-a extins cu o nouă locație, la Turda, care a fost inagurată la finalul săptămânii trecute,

Clinicile Dentare Dr.Leahu au inagurat la Turda cel de-al optulea centru stomatologic din rețea, o investiție de 350 000 euro. Nouatea pentru Turda este că centrul stomatologic va asigura servicii stomatologice de implantologie într-o singură repriză, chiar și implanturi imediat după extracție. Practic centrul stomatologic oferă intervenții stomatologice inovatoare care permit inserarea implanturilor dentare și fixarea lucrării provizorii în de 24 de ore. Clinica Dr.Leahu din Turda de pe pe Calea Victoriei, nr.21A mai asigură intervenții stomatologice pentru copii cu diferite grade de invaliditate, prin proceduri ce include sedarea pacienților.

Vom avea, prin deschiderea clinicii din Turda și spitalului din Cluj Napoca, cea mai importantă prezență a noastră la nivel regional. Deja din cei peste 30% dintre pacienții care vin din toate zonele țării în București pentru serviciile noastre, sunt numeroase persoane din această regiune. Ne dorim să aducem aproape de locuitorii de aici tehnologia de ultimă generație și o echipă multidisciplinară pentru a le oferi tratamente personalizate, rapide și eficiente, dar și soluții la probleme complexe”, aprecizat Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu deține, în prezent, opt clinici – cinci centre în București, o clinică în Pitești, una în Timișoara și una în Turda. Cu o echipă de 200 de angajați și un plan de recrutare de încă 100 de persoane, rețeaua are un portofoliu complex de soluții și cazuistică, construit în cei opt ani de existență, pentru câteva zeci de mii de pacienți. Serviciile stomatologice oferite acum şi în Turda vor respecta standardele rețelei, se precizează într-un comunicat al companiei medicale.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.