Finațele Publice Cluj anunță încasări crescute la bugetul consolidat al statului

by septembrie 10, 2018 0 comments

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Cluj anunță creșteri ale încasărilor la buget, în luna agust, comparativ cu anul trecut.

Potrivit AJFP, încasările în luna august, la bugetul consolidat al statului au fost de 358, 39 milioane de lei față de 303,80 milioane lei în 2017. Creșterile s-au înregistrat la bugetul asigurărilor sociale și cele de sănătate și la bugetul asigurărilor de șomaj. O scădere s-a înregistrat la categoriile de încasări directe în bugetul de stat (fără vamă ) une s-au înregistrat 133 milioane lei față de 135,3 milioane de lei în 2017.

Potrivit statisticilor, în județ figurează 8962 de persoane juridice și fizice în executare silită iar sumele sunt de 268,4 milioane de lei.

Inspectorii fiscali au efectuat un numar de 99 actiuni de verificare din care 74 la contribuabili persoane juridice, in urma carora au fost atrase la bugetul de stat consolidat venituri suplimentare in suma de 6.976 mii lei si 25 actiuni de verificare la contribuabili persoane fizice, in urma carora au fost atrase la bugetul de stat consolidat venituri suplimentare in suma de 217 mii lei.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.