Drept la replică al administrației locale privind reclmația angajaților STP

Drept la replică al administrației locale privind reclmația angajaților STP

Drept la replică al administrației locale privind reclmația angajaților STP

martie 14, 2015 0 comments

Cu privire la scrisoarea transmisa presei locale de catre un grup de angajati ai STP Turda cu referire la sedinta extraordinara a forului deliberativ turdean din data de 13 martie 2015, ora 11.00, va comunicam urmatoarele:

In conformitate cu prevederile art. 39 alin. 2 din Legea nr. 215/2001– Legea administratiei publice locale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, la data de 13 martie 2015 a fost convocata o sedinta extraordinara, cu o tematica punctuala, care nu includea si aspectele mentionate de catre reprezentantii STP Turda, aspecte pe care acestia doreau sa le puna in discutia forului deliberativ turdean.
Solicitarea a fost inregistrata la Primaria municipiului Turda si respectiv Secretariatul Consiliului local al municipiului Turda, comunicata presedintelui de sedinta conform prevederilor Regulamentului de organizare si functionare, insa aspectele mentionate in scrisoare publica urmeaza a fi aduse la cunostinta forului deliberativ turdean de catre reprezentantii STP Turda, in cadrul sedintei ordinare din luna martie a acestui an, si implicit a comisiilor de specialitate ale Consiliului Local.
Mai mult decat atat, in conformitate cu prevederile imperative ale Legii nr. 215/2001 sedintele consiliului local sunt publice, acest caracter avandu-l si sedinta extraordinara din data de 13 martie 2015, reprezentantii STP Turda nefiind obstructionati sau ingraditi in vreun fel in a participa la lucrarile acesteia, fapt dovedit si prin prezenta unor reprezentanti in sala de sedinte pe parcursul desfasurarii lucrarilor acesteia.
Dovada bunei credinte a forului deliberativ turdean si a respectarii drepturilor cetatenilor la informare, la participarea acestora la procesul decizional precum si asigurarea transparentei actului administrativ, o reprezinta, cu referire directa la cazul in speta si participarea reprezentantilor STP Turda la sedinta ordinara a Consiliului local din luna februarie a acestui an, in cadrul careia au luat cuvantul iar doleantele acestora au fost aduse la cunostinta alesilor locali turdeni.

Secretar municipiul Turda,                                                            Presedinte de sedinta,
Paula Letitia Mic                                                                            Cristian George Felezeu

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.